Nyheter


Visar 5 inlägg.

Roliga nyheter! Vi växer och öppnar nu kontor i Skellefteå där vårt senaste tillskott Magnus Lundgren kommer att utgå ifrån. Med kontor från Uppsala som längst i söder till Skellefteå i norr kommer vi nu att kunna hjälpa företag över hela Norrland. 

Läs vidare

Nytt samarbete med Placerum inom Liv och Pension

Publicerad 2021-07-22 i 2021 av Admin User

Satsning på pension-, liv- och placeringsprodukter! Från 210701 ingår Försäkringskonsult ett samarbete med Placerum Kapitalförvaltning inom spar- och pensionsområdet. Därav stärker vi vårt kunderbjudande. Vår målsättning är att erbjuda kunderna en helhetslösning som står sig stark i dagens konkurrens. Försäkringskonsult kommer framöver att renodlat erbjuda sak- och skadeförsäkring med utgångspunkt från Härnösand och Placerum kommer att axla rollen som rådgivare kring spar och pensionsområdet samt erbjuda en norrländsk kapitalförvaltning med hög kvalité.

Läs vidare

Vi på Försäkringskonsult vill välkomna Ann-Catrine Falk till oss som försäkringsförmedlare assistent. Ann-Catrine kommer att förstärka vår organisation som en värdefull pusselbit. Hon har arbetat i försäkringsbranschen i över 30 år inom olika områden och kommer bidra till en viktig del i vårt arbete. Vi vet att hon kommer passa perfekt in hos oss och är jätteglada att hon jobbar på Försäkringskonsult. Varmt välkommen Ann-Catrine!

 

Vill ni komma i kontakt med Ann-Catrine når ni henne via;

Läs vidare

Vill du gå i pension tidigt, få hög pension och samtidigt inte pensionsspara utan hellre spendera alla dina pengar nu? Då är du ganska lik de allra flesta svenskar.

Läs vidare

Var är försäkringsbolagen i coronapandemin?

Publicerad 2020-06-03 i 2020 av Admin User

Nu har vi levt med coronapandemin ett tag och vi kan konstatera att ingen i vårt land har lämnats oberörd eller opåverkad. Förutom det tragiska med alla de personliga livsöden som snabbt har ändrats så hör vi dagligen rapporter om företag som korttids permitterar, varslar, tappat 90 procent av sin omsättning eller går i konkurs. Frågan vi ofta ställs inför som försäkringsförmedlare från kunder är – har vi någon försäkring för detta eller finns det någon hjälp att få av försäkringsbolaget? Vi betalar försäkring just för att få hjälp när det plötsliga och oförutsedda händer...

Läs vidare